Opskrift nr.:
74-0005
Råvarer: Til 5 bakker
Kg
1,875 Svinemørbrad, afpudset
0,250 Bacon i skiver
1,000 Tomater
0,250 Mozzarella i klump
1,000 Kartoffel rösti
0,100 Hvidløg & Rosmarin pyntekrydderi
0,150 Bacon Rub
Alubakke med rumdeler
4,625 Total
Arbejdsgang:
Den afpudsede mørbrad skæres i bøffer og vendes i bacon rub. Herefter vikles bøfferne ind i bacon i skiver og placeres i den ene side af bakken.
Der skæres dybe riller i tomaterne, hvori der placeres ½ skive mozzarella i hver rille. Hvorefter de fyldte tomater krydres med Hvidløg & rosmarin krydderi. Tomater og rösti fyldes i den anden side af bakken.
Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.